We gaan verhuizen!

Atelier Kunstkeuken gaat verhuizen.

Na 7 jaar op de Beckeringhstraat 31 in Soest, gaat Atelier Kunstkeuken zijn vertrouwde locatie verlaten. Het pand waar het atelier nu gehuisvest is krijgt een andere eigenaar en dus ook een andere bestemming. Peter en Mint moesten dus op zoek naar een nieuwe locatie en dat is gelukt. Na onderling overleg is besloten van de gelegenheid gebruik te maken om de twee afdelingen op verschillende locaties voor te zetten. Mint gaat met de groep vrij- en expressief schilderen naar de van Lenneplaan 69 in Soest en Peter verhuist met de afdeling realistisch fijnschilderen naar de Nijverheidsweg 20 in Soest. De cursisten zullen er zo goed als geen hinder van ondervinden, omdat  de verhuizing plaats zal vinden tijdens de zomerstop. Het nieuwe seizoen zal dan ook van start gaan op de nieuwe locaties.
Verandert er voor de rest dan nog iets? Nee voor de rest verandert er niets. De naam, de docenten, de website, de lessen etc. etc. het blijft allemaal hetzelfde.
We zijn nu druk om alles in orde te krijgen voor het nieuwe seizoen  en zien er naar uit om jullie op onze nieuwe locaties te ontvangen.

Adres wijziging per 1 augustus 2017:
Vrij- en expressief schilderen: Van Lenneplaan 69, 3768 XN Soest (Mint Faas)
Realistisch fijnschilderen: Nijverheidsweg 20, 3762 ER Soest
(Peter van Oostzanen)

Mint Faas
Peter van Oostzanen
www.atelier-kunstkeuken.nl

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *